Sidor

torsdag 9 december 2010

Liten plutta blir 4 månader idag!

Dessvärre har mamma varit väldigt loj med kamera idag så någon bild dagen till ära kommer inte.

Igår var vi hos faster Sussi för att jag skulle fixa håret. Som hon grät älskade lilla Alma. Ingenting dög förrutom att vara hos mamma vilket var lite svårt när fina Sofie gjorde en miljon slingor. Så Alma somnade så fort hon hamnade i bilstolen, vi kom hem (Maken sov redan) och gjorde oss i ordning för natten och gickoch la oss. Då var klockan straxt efter 23. Ammade och sedan bökade hon runt så honfick somna på mig istället för att jag skulle springa upp och stoppa i nappen och dra upp täcket sisådär femtio gånger. Skulle ju bara få henne och somna och sedan flytta henne till sin säng. MOAHAHAHAHA, eller hur....Vi vaknade båda två vid halvsex imorse, Alma åtoch sedan somnade vi om till åtta. Tröttisar!

Idag har Crille målat på övervåningen. Eftersom hans bil knasade häromdagen blev det inget dåmen idag så. Oj, va fint det blir!!!

Alma har haft en sån där kväll som oftast dyker upp nu; sömnvägran. Inget funkar och hon blir så ledsen och frustrerad... Så idag, efter llåååång kamp från både mig och Maken,så tog hon och jag ett bad, ammade och sedan fick jag ligga bredvid och "skaka rumpa" ett tag innan hon somnade. Tröstar mig med det som min barndomsvän Karin skrev i en kommentar; det är en fas. Likförbannat så oroar jag mig vansinnigt över att gå på julmiddagen imorgon. Det blir ju livat runtomkring liksom. Tyvärr kan jag inte stanna på allt, det bjuds på show på Hamburger Börs men jag går bara dit för julbordet. Eller, jag går dit för att träffa mina kollegor som jag saknar.

Dag 4 på viktklubb, går super faktiskt. Även om jag är lätt knstant hungrig. Appropå hungrig, dags att ta ett kvällsmål och försöka knyta sig i tid ikväll.

Förresten, TACK TACK TACK till er som kommenterat på inlägget "Vilka är ni??"! Du ser mamma, var väl inte så svårt! Att kommentera innefattar alltså alla, även farmödrar och ALLA andra som läser (Yngve, Monica, Inger och alla andra som jag kanske inte ens vet om!). Kan mamma kommentera kan ni, fast jag fick i och för sig tjata en del...  Inlägget hittar ni HÄR! Gör mig lite glad så hör lagom till Lucia!

God natt gott folk!

3 kommentarer:

Stina sa...

Hej! Jag har läst runt lite här och det fanns kul läsning. Kul med lite nya bloggar att följa. Jätte söt dotter har du.

Anonym sa...

Japp! Här kommer kommentaren. Nu får Du lära mig hur man fixar en identitet åsså. Kram

Alma och vi sa...

Visst kan jag det om jag visste vem du var!

Stina, kul att du gillar min blogg!