Sidor

fredag 10 december 2010

Hamburger Börs - UP YOURS!

Mamma hämtade Wilma, Maken kom hem för att åka igen ganska snart, Alma somnade lättare än vad jag hoppats, Monica kom och var smakråd gällande kläder, jag la den snyggaste make up:en på länge, klädde på mig, matade Alma, klädde på henne och kom iväg i tid! 17:10 rullade vi ut från gården. Självklart bajsade Alma så det fick bli ett snabbt blöjbyte i vagnen inne i Gallerian. Sen mot Hamburger Börs. Utanför mötte jag en kollega och såg flera där inne. Fler kom i taxi och det blev ett rejält kramkalas. Så kul att se dom, så kul att dom verkar bli så glada att se mig!

Det stod en barnvagn innanför entrén så jag antog att de stod i kön till garderoben. Så kommer dörrvakten fram och frågar om jag skulle in. Så med kollegor runt mig, inklusive VD:n, svarar jag ja. Då får vi veta att barn under fem år får inte komma in!! Jag påpekar att jag har kollat med min kollega som varit med och arrangerat att det var okej att ta med Alma. Vakten säger att de precis fått säga nej till en annan med barnvagn(den jag såg) eftersom ingen har okejat barn och det är på grund av platsbrist dom säger nej. Platsbrist?! Jo, vagnen kan jag förstå men Alma? En femåring tar mer plats och stökar mer än en bebis på 4 månader! Vansinne! Så jag höll god min, önskade alla en rolig kväll och att de skulle hälsa alla därinne. Log och skrattade men när jag vände och gick brann tårarna bakom ögonen. Förbannade pottsorkar! Alma somnade så jag gjorde mig Ingen större brådska ner i garaget, packade in oss i bilen och åkte hem.

Jag skiter i maten, jag ville dit för att träffa mina underbara, roliga, galna, kloka och saknade kollegor. Dessutom slutar två av dom nästa vecka. Så nästa fredag ska jag hänga i Åkers Styckebruk och hälsa på på jobbet istället.

Hemma höll målarängeln Crille på med tapeter i sovrummet. Jag satte på myskläder, värmde en matlåda och kröp ner i soffan med Alma. Maken kom hem och när Crille var klar beundrade vi det färdiga resultatet. Visst kostade tapeterna vansinnigt mycket men attans så snyggt det blev!

Vi tittade på Idol och bara mös innan John Blund knackade på dörren. Imorgon blir det granar för Maken, julkort för mig och på eftermiddagen ska jag och Alma till tant M's bror på lite galej. Blir nog en bra lördag.

Förresten, ibland avgudar jag mig själv! Letade kläder i vår provisoriska klädkammare, det vill säga vinden, och hittar en kasse med en ihopvikt kostym överst. Tittar under och hittar jeans. Jeans som jag har sparat sedan jag vägde så här mycket, och mer, förra gången. Då kom jag ihåg att jag sparade dom som en påminnelse att jag varit så här stor! Nu är jag där igen men mitt smarta tänk gjorde att jag har jeans, riktiga Lee av favvomodell, att ha på mig nu! Hejja! Har även fått almanackan jag beställt så på det stora hela har det ändå varit en bra dag.

Nu ska det sussas lite.

God natt på er!
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

Mormor/Morrmorr sa...

Jag hoppas verkligen att ni får en härlig lördag. Wilma är utslagen efter flera timmars lek i snön. Kram till Er!

Keeya sa...

Men gud så arg man blir för sådant! Varför skall alltid barn stängas ute? Jag kallar det för diskriminering! Kramar från oss!

Thea sa...

Strongt av dig att hålla minen, jag skulle ha skitsvårt med det, eller så skulle någon tår smita förbi ögat och trilla ner på kinden. Jag förstår din frustration/ilska!

Härligt med jeans!!! Jag lever i mjukisbyxor och två par leggings. Det suger!!! Jag vill ha jeeaaans! Men jag kommer verkligen inte i mina gamla. :( Jag har lyckats pressa på ringen på fingret, men får panik av att den sitter så hårt så ... ingen ring på fingret än heller. :(