Sidor

söndag 21 november 2010

Nytt rekord resulterar i jättebröst!

När jag la mig vid kvart i ett så trodde jag att jag bara skulle få sova en liten stund innan det var dags att amma. Tänk så fel jag hade....

Vaknar, kliver upp och är säker på att klockan är typ 2. Men icke, den var halvfem!! Hon har alltså sovit i ca 8 timmar!! Gick upp och bytte blöja och konstaterade att ena bröstet, som vanligt det högra, är enormt och stenhårt. Ilägget är dyngsurt! Ammar och somnar med Alma kvar hos mig. Vaknar vid 8, ammar, somnar om. Vid halvtio tycker Alma att hon sovit färdigt.

Då ser alltså hennes sömn sedan igår ut enligt följande:
15:45-16:30
17:15-19:30
20:30-4:30
5-8
8:30-9:30

Det är mycket sömn! Höger bröst ser fortfarande ut som om jag har bytt med Pamela Anderson!

Nu har jag skurat badrum, kört kaustiksoda i handfatet, 1:a maskinen tvätt är snart klar och jag funderar på att ta en tur till Hedlandet innan jag gör Maxi senare i eftermiddag.
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 kommentarer:

Thea sa...

Kevin har haft ett par sovardagar nu också faktiskt... han växer väl. :)

Ang behån jag köpte på minimundus - så är den jätteskön. Någon av Anita behåarna borde du kunna ha, för du har väl större runt revbenen och då blir ju kuporna större. Jag måste tyvärr ha 70 runt, för 75 töjs ut som fan och blir för stort. Så kuporna är ingen höjdare när man bara har 70. Men lite tight får jag leva med. Brösten mår bra ändå så!

Cake Me Happy sa...

Tack för din söta omtanke, vännen! Blir helt rörd och tårig när jag läser (lite hormoner kanske haha). Vi tycker att miniform funkar, ett tydligt tecken är att han rapar direkt, man behöver inte kämpa så. Idag hade jag en liknande boob-historia som din, jag har fortfarande ont i ena bröstvårtan så jag ammar mest på det andra. Idag märktes det - AJ, så jag fick pumpa. Hällde då i lillkillen det jag fick ut, bara en timme efter han ammats på det inte så onda bröstet - och han svepte allt. Så vi tror nu att han inte blir mätt på min mjölk och ska komplettera med så mycket ersättning han vill ha - och hoppas att det är därför han gnäller så, att han varit hungrig.
Vågen ja, usch... Än så länge händer för mycket här hemma för att jag ska bry mig men så småningom vill man ju bli av med det här extra flebbet!