Sidor

onsdag 10 mars 2010

Kickboxning och Mvc-besök

Igår sitter jag i lugn och ro på ett möte. Helt plötsligt känner jag det jag har kännt tidigare; det buffas i magen. Oj nu är det lite kraftigare än förra gången, tänker jag och fortsätter lyssna på mötet. Ett par sekunder senare buffar det till rejält och jag kan inte annat än att ge ett litet utrop och ta mig för magen med ett stort smajl på läpparna och tårar i ögonen. Mötet fortsätter men jag är redan borta i tankarna! Sedan hände inget på hela kvällen och inte ny på förmiddagen heller men nu på eftermiddagen (ungefär samma tid som igår) så känner jag igen att det buffas och bökas lite, konstigt nog är det på nästan samma ställe som det känns.
I morse var vi på besök hos Mvc igen och pratade om krämpor, gick igenom provsvar, fick information om föräldrautbildningar, kollade blodtrycket, lyssnade på hjärtat och bokade tin 4 nya tider. Mina värden var ok, lågt järn och högt TSH-värde ilket är ett test på hur sköldkörteln fungerar. BM skulle kolla med min gynekolog om att skriva ut Levaxin så då blev det lite mer piller att knapra. Mini sprattlade som vanligt omkring så det var lite svårt för BM att räkna hjärtfrekvensen för när hon hittat hjärtljuden så sprakade det till i maskinen (det låter så när Mini rör sig) och hjärtljuden var borta. Men hon kom till slut fram till att det hoppade med 138 slag i minuten. Det sägs ju att tjejer ligger över 140 i frekvens och killar under men enligt Familjelivs forum så är det bara myt. Vi får väl se!

Fick även en remiss för att lämna urinprov eftersom sammandragningarna kan vara ett tecken på urinvägsinfektion eftersom det kan vara det enda sättet som det visar sig när man är gravid.

Kan förövrigt ta tillbaka att jag var nöjd med BH:n från Change som jag köpte i söndags. I min värld sitter en BH rätt när bågarna sitter mellan brösten och den ska inte kännas av. Alla de BH:ar som jag köpt hos underbara Samira har suttit kanon! Men denna... Redan i butiken sa expediten att mina bröst sitter för tätt så det var därför som bågarna inte satt som de skulle. Sedan gav hon mig en 85:a som jag nu har knäppt på innersta och den har redan töjt sig lite. Sedan gör bågarna SVINONT! Frågade om hon hade utan bågar men hon tyckte att man ska ha bågar för bästa stöd - förvisso. Hon föreslog sportBH. Sen, när vi stod i kassan, kröp det ju fram att de hade amningsBHar! Varför skulle jag inte kunnat testat en sån? När jag tog av mig min nya BH i måndags satt den som hej-kom-och-hjälp-mig! Kuporna håller liksom inte sakerna när dom ska vara! Har spänt åt axelbanden för att få mer stöd men det hjälper inte heller. Blir lite ledsen faktiskt när jag var så glad att jag hade hittat nåt som kunde funkat.


Imorgon är det ledigt för min del, ska på begravning klockan 12. Säga trevlig resa till morfar Arne. Jag ska hämta systrarna så åker vi tillsammans till kyrkan. Men, vad ska jag ha på mig?! Hoppas att det bjuds på så underbart vårväder som det gar varit nu i ett par dagar, snön bara smälter smälter SMÄLTER!!!

OJ! Nu hoppade du igen! Hihihi! Hej Mini! *klappar på magen*

//Mamma

4 kommentarer:

Maria sa...

Oj vad spännande med rörelser!!! =)

jenny ♥ sa...

Härligt att boxaren i magen börjar ge sig till känna ;) Visst är det underbart med första rörelserna ♥

Kramar

TT sa...

Vad kul att "kalven" ;-) ger sig till känna lite mer nu!
Vi kanske ska åka tillbaka och försöka lämna tillbaka BHn? Kanske byta den till en annan?

Alma och vi sa...

TT- känns lite puckat att göra det nu när jag har använt den.... Vi får väl se hur länge jag kan ha den här. :) Blir nog fler besök dit!