Sidor

lördag 20 augusti 2011

Operation...

Maken opererade näsan igår, fixade skiljeväggarna som har pajat efter många år av nässpray. Snarkningar om natten har gjort att han inte sovit ordentligt på flera flera år och till slut har hans kropp satt stopp och det resulterar i allt det onda han har. Underbar läkare på Cityakuten som snabbt kunde säga vad som var fel och att det inte alls var på tal med en sugning av bihålorna!

Jag och Alma gick omkring i Stockholm medan han opererades på Odenplans läkarhus. Fy fasiken va barnvagnsovänligt stan är egentligen!

Maken var ganska ok när vi kom hem. Jag nattade Alma och däckade i soffan vid åtta. Vaknade då och då och en av gångerna gjorde han som jag gjorde när jag hade värkar! Så ont han hade stackarn! Jag gick och la mig, var nere på toa vid två och då var han fortfarande uppe med en bultande smärta. Vid sju var jag nere med Alma och bytte blöja och gjorde välling, då låg en lapp på bänken. 6:15 skrev han den, då hade värsta smärtan släppt och han skulle försöka sova. Väckte honom halvnio för frukost, enligt hans egen önskan!

Dagen har flutit på i regnet. Jag och tjejerna var på promenad, Wilma var dock fortfarande inte nöjd utan satt mest och stirrade och ville bli sysselsatt. På eftermiddagen körde jag henne till M&Y så hon får leka lite. (Tack!) När jag kom hem efter att ha ätit middag hos P&M låg Maken och sov i soffan. Alma badade, jag tog hand om tvätt medan hon plaskade runt och sen gick vi upp och lekte på hennes rum. Hon går mer än kryper nu! Maken kom upp när han vaknade och då var det lagom dags för välling för Alma som sovit 20 minuter på eftermiddagen!

När hon somnat tog jag bilen och åkte i min ensamhet till ICA Maxi och handlade lite, sedan tog jag en omväg hem och lyssnade på pratradio och körde långsamt (rädd att vildsvin skulle springa ut där jag körde). Vuxen vuxen vuxen....

Nu har jag suttit och läst i nya numret av Nära och bara myst en stund, nu väntar John Blund runt hörnet! Alma ligger i sängen och drömmer, ibland gnyr hon till men somnar om. Att man kan älska så mycket, slutar inte förundras över det.

Just precis nu fick jag dessutom svar på varför vi inte hört något pangande bortifrån hemvärnet trots att de har övningshelg och det var massor med liv och rörelse när jag åkte förbi. DOM HAR NATTÖVNING! Nu poffar det rejält på avstånd!

Sov gott alla fina!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: