Sidor

fredag 12 februari 2010

Toabesök nr.... Nej just det jag har tappat räkningen!!

Herre jösses!! Snart kommer jag gå omkring med en potta i ena handen och en toarulle hängade runt halsen! Tappade räkningen igår hur många gånger jag kissade igår men det var garanterat närmare 12-13 gånger! Och ändå drack jag bara följande på jobbet igår: En mugg vatten, en kopp kaffe, ett glas vatten och en kopp te. Får skaffa bärbar dator och jobba innifrån muggen snart! Kissade innan jag åkte från jobbet, kissade när jag kom hem, gick ut med hunden i en kvart, kissade när jag kom in, lagade mat, kissade när det var klart... Ni fattar.. Sjukt mycket! Det är ju inte heller som att man går och tänker att oj nu börjar jag bli lite kissnödig. Nej nej om det ändå vore så enkelt.... Det är snarare MÅSTE KISSA NUUUUUU! Folk (läs kvinnor som väntat barn) skrattar och säger att vänta du bara! Tack! Verkligen! Känns så mycket bättre att veta att om ett par månader så är vi uppe i 20 gånger per dag! GAH!

Men jag mår ju inte illa i alla fall. Igår satt vi och spottade namn. Fjonk kom mer Tor-Alf. Njaaaa.... Kanske inte. Men det dök upp lite namn som gillades. Bland annat Linnea som länge varit ett favvonamn. Flora Linnea. Kanske det!

Är det en Linnea där inne? Eller en Edvard? Hmmm, undrar och längtar!

//Mamma

4 kommentarer:

TT sa...

Äntligen har jag fått en kompis med toarulle! Kanon! Behöver du veta var alla Stokcholms toaletter finns, hör av dig ;-)

Ska du sno mitt favvonamn? :-)
Men jag håller fortfarande på Calvin och Elvira ;-)

Moster sa...

Flora Linnéa är jättevackert. Men pojknamn då?

TT sa...

Kom på ett annat tjejnamn också som är fint: Lovisa.

Alma och vi sa...

TT - Roya heter Lovisa i andra namn.

Moster - Kom med förslag vettja (som är bättre än Toralf...)