Sidor

fredag 20 augusti 2010

Taskig uppdatering?!

Tycker ni det? Kan ju bero lite på att Alma gärna gosar med mamma (läs: äter äter äter) och att då hon inte sover på mammas bröst så har mamma lite andra saker att pyssla med, typ tvätta lite, promenera med pälshjärtat, försöka vila... Datorn har helt enkelt en andra, tredje, fjärde prio just nu! Men just nu ligger Alma i vagnen och sover. Eller hon har gjort, jag kan höra hur hon är på väg att vakna nu, dags för mat och ny blöja.

Hur det är att vara mamma? Herregud. Vad var jag rädd för? Det är verkligen som alla säger; det kommer naturligt! Och det gör det! Alma äter varannan timme ungefär, även på nätterna. Och det ÄR mysigast att ligga och sova på mammas bröst så att jag hör mammas hjärta. Och mamma har inget emot det heller....

BVC var här på besök i onsdags och då vägdes Alma och vägde 4350 gram så det växer så det knakar här!

Ska försöka att uppdatera lite oftare i fortsättningen!

Kram på er!

// Världens stoltaste mamma till världens vackraste bebis!

4 kommentarer:

Keeya sa...

Men gumman, såklart att man inte hinner uppdatera lika mycket när man har fått en liten att ta hand om :) Det har vi förståelse för. Lät ändå som att din förlossning gick bra. Kändes skönt för en gravid kvinna att läsa. Ha det gott gumman och vi hörs. Massa kramar till er och grattis än en gång!

Thea sa...

Hon är jättefin! Jag ska ta och läsa ditt låååånga inlägg senare, till en kopp te eller nått. :) Men nu är det mycket som snurrar på internet som ska "hinnas med". Ja fler uppdateringar uppskattas. ;) Men självklart är Alma och familjen prio ETT! Men bara en bild och en-två meningar gör ju jättemycket. :)

Grattis Neidan, äntligen är hon här och vad skönt att du tar mammarollen så naturligt! :) KRAM!!!

Maria sa...

Men precis, klart man inte hinner uppdatera - det förstår vi. Men är inte mindre nyfikna för det =) Och vilken fin liten prinsessa du fick!! Var det skönt att slippa bli igångsatt? Jag både förundras, beundrar och blir lite skrämd av din förlossningsberättelse - men så är jag ju lite skraj också... Det verkar ändå som att det gick ganska bra, eller? Har du ont nu efteråt? När man ser fina bilden på henne så inser man ju hur oerhört mycket värt det hela alltet faktiskt är!!! Stor kram till dig o lillkickan!

Malin sa...

Vad söt hon är!! Jag funderar på att döpa in tjej till Alma med =) kanon gulligt namn.