Sidor

lördag 6 oktober 2012

Hinnsvepning

Igår var jag på sista besöket hos BM Kicki. På sista besöket hamnade magens storlek mitt på medelkurvan! Är så nyfiken på storleken på kluttan!

Kicki gjorde även en hinnsvepning och konstaterade att tappen var mogen. Att göra hinnsvepning var inte det mest njutbara jag varit med om kan jag säga men med Kicki är det inga problem. Hon pratade mig igenom det, tog pauser, frågade hela tiden om det hick bra. Och i jämförelse med att föda så var det ju inget att gnöla över!

Sen satte jag i babyskyddet i bilen, fick besök av Pälsklingen en stund och mös mös mös! Allt gick bra ända till kvällen då jag blev väldigt trött i både kropp och knopp. Gick och la mig före Maken och tvärslocknade. Dessvärre så har nattsömnen inte varit den bästa. Maken har snarkat och tagit hela sängen och Alma har gnytt borta i sitt rum då och då.

Imorse ropade Alma på mamma och sa att drömmen hade kommit. Det betyder alltså att hon vaknat av mardröm. Klockan var 5:50 när vi gick ner. Låg och mös i soffan en timme innan Mamma Mu åkte på på datorn. Det följdes av Totte innan vi klädde oss och började med frukost. 9:30 väckte vi trött Make!

Dagen har förlöpt bra, på eftermiddagen var Alma, jag och Moster Go på promenad och då började jag må dåligt. Illamående, hjärtklappning, svettningar och yrsel. Blev beordrad vila av Maken medan han och Alma åkte till affären och handlade lite. Sedan styrde han upp middag medan jag och Alma kollade Emil på Youtube!

Efter maten känns allt annorlunda och banne mig om det inte är på väg att sätta igång! Vi håller tummarna och hoppas!!

Inga kommentarer: